keskiviikko 22. elokuuta 2018

Tämän blogin perustamissanat

Keskiviikkona 12.8. 2015
On tehty hurjasti töitä videoiden tallentamisen kanssa Kesäkoti Kallioniemessä. Verkkoyhteys pätkii, Youtubekin antaa vapaaehtoista lisäystä katseloon. Olemme keskustelleet Riston ja Topin kanssa lähes kaikilla tauoilla yhteiskunnallisista asioista, kirjoittamisesta, julkaisemisesta ja myös kirjoitustyylistä. Minun pitäisi pyrkiä lyhyempiin lauseisiin ja sitä kautta ymmärrettävämpään tekstiin. Pitäisi myös puhua hitaammin ja selkeämmin.

Sarita luki Reijo Paanasen päivän sanan.hevosenlanta ja EU:n tuki Kreikalle ovat eri kategorian asioita.

Hurjasti töitä? Tässä tulosta päivän ponnistelusta:
Kallioniemi unelmissani

Keskusteltiin mahdollisuudessta, että perustaisin Google keskusteluryhmän "Strategiasolmu" Googleen. Syntyi blogi nimeltä "Aikaan on saatava muutos." On rakennettava alusta, jossa kaikki se kritiikki ja odotukset, jota tähän yhä selvemmin oikeistolaiseen, uusliberalistiseen ilmapiiriin liittyy, tulee ilmaistua ja koottua selattavaksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Strategiasolmuksi tämän tekee se, että olemme Euroopan Unioniin liittyessämme tulleet hyväksyneeksi sellaiset reuinaehdot, jotka näyttävät sulkevan sosialidemokratian ja erityisesti sen tukeutumisen kansanvaltaisen valtioonja julkkisiin rakenteisiin pois valinnassa olevien mahdollisuuksien joukosta. Erityisesti Euroopan Unionin konsolidoidun peruskirjan talous- ja rahapoliittiset ehdot ovat tässä suhteessa varsin yksiselitteiset (osasto VIII sivulta 326/96).  Edes ehdotukset muutoksiksi eivät ole sallittuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti