tiistai 3. huhtikuuta 2018

Rikosilmoitus korruptioepäilystä


 Oikeusministeri Antti Häkkäsen (kok) erityisavustaja, entinen kokoomuksen kansanedustaja Tapani Mäkinen kertoo Facebook-sivuillaan, että hänestä on tehty rikosilmoitus. Jokainejn on syytön niin kauan kuin toisin todistetaan. Mäkinen kertoo irtisanoutuneensa erityisavustajan tehtävistä. Kysymys kuuluu, että miksi irtisanoutua jos omasta mielestään on puhtaat jauhot pussissa? Mäkinen kertoo, että tutkinta liittyy alkuvuoden 2015 tapahtumiin Vantaan kaupungin luottamustehtävissä.

MÄKINEN kertoo tehneensä itse nopeasti ratkaisut työnsä ja luottamustehtäviensä suhteen. Asiasta kirjoittaa Helsingin Sanomat 4.4. 2018.
Mäkinen pidättäytyy myös kunnallisten ja muiden luottamustehtävien hoitamisesta asian käsittelyn ajaksi. Hän on Vantaan kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja ja yleiskaavatoimikunta puheenjohtaja sekä Kuntaliiton ja Kansallisoopperan hallitusten jäsen.
Mäkinen kiistää syyllistyneensä väitettyihin tekoihin.
”Henkilökohtaiseen talouteen liittyviä ongelmia minulla on ollut, sen myönnän. Yhteisiä asioita olen kuitenkin hoitanut niin kuin pitää”, Mäkinen sanoo.

5.4. 2018
Epäily on vakavaa laatua...
"Eroaminen jo esitutkintavaiheessa voi myös viitata siihen, että rikosepäily on vakava.

Krp on HS:n tietojen mukaan kuullut korruptioepäilyssä ihmisiä jo jonkin aikaa sitten. Ranta-aho tyytyy sanomaan yleisellä tasolla, että poliisilla on mahdollisuus tehdä esiselvitystä ennen varsinaista tutkintaa. Mäkinen kertoo olleensa krp:n kuultavana ennen pääsiäistä. EPÄILLYN rikoksen ajankohtana Mäkinen oli kuntapolitiikan vaikutusvaltaisimmassa tehtävässä kaupunginhallituksen puheenjohtajana.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti