keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Palkanmaksuhaluttomuus

Saku Uuninpankkopoika Timonen on jo vuosikausia kritisoinut lahjakkaasti ja armottomasti työelämän muuttumista nollatuntisopimuksiksi, palkattoman työn teettämiseksi, palkanmaksuhaluttomuudeksi, toimeentulomahdollisuuksien romuttamiseksi ja tulevaisuuden lisääntyvän eläkeläisköyhyyden aiheuttajaksi. Tässä lyhyt pätkä hänen tätä mielenmuokkausta kuvaavasta blogikirjoituksestaan:
"Työmarkkinat ovat vinoutuneet, mutta se ei ole työttömien vika. Käynnissä on mielien muokkaus, jonka lopullisena tarkoituksena on saada palkat poljettua mahdollisimman alas, tai oikeastaan jättää ne kokonaan maksamatta. Yhteiskunta elättää työntekijät sosiaaliturvalla ja kiroaa heidän jokaisen leipäpalansa syyttämällä heitä laiskoiksi työnvieroksujiksi. Hyvinvointiyhteiskunta on tosiaan vaarassa sitten, kun kukaan ei enää saa verotettavaa palkkaa.

Aina kun luette tuilla elävien työttömien laiskuudesta kertovia juttuja, niin katsokaapa kuka puhuu. Yleensä se on aina joku sellainen, joka haluaa itselleen mahdollisimman halvaksi tai mieluummin ilmaiseksi tulevaa työvoimaa. Kuten monta kertaa olen sanonut, niin ei meiltä puutu työhalukkaita, vaan palkanmaksuhalukkaita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti